Online Danışmanlık

Online Terapi/Psikolojik Danışmanlık Nedir?

Terapist/Danışman ile danışanı internet ortamında sağlanan görüntülü bağlantı aracılığıyla görüştüren bir uygulamadır. Online danışmanlık özellikle yaşadığı farklı şehir veya ülke sebebiyle danışanlara tercih ettiği uzmandan destek alma fırsatı sağladığı için oldukça önemlidir.

Biz de gerek yurt içinden gerekse yurt dışından destek almak isteyen veya mesafe sorunları nedeniyle terapilerine düzenli devam edemeyecek olan danışanlarımıza böyle bir hizmet sunmayı uygun gördük.

Online olarak danışmanlık alabilir veya ofisimizde başlamış olduğunuz terapi sürecinize devam edebilirsiniz.

Online psikolojik danışmanlık hizmeti  merkezimizde yüz yüze yapılan terapi ve danışmanlıklarla aynı etik kurallara, yöntemlere ve ücrete tabidir. Görüşme süresi 30-45-60 dakikadır. Görüşme randevusu için tarih ve saati uzmanla birlikte belirler, gerektiğinde 24 saat önceden iptal edebilirsiniz.


Online Verilen Hizmetler

- Anksiyete / KaygıDepresyon
- Ayrılık Kaygısı
- Ebeveyn Danışmanlığı
- İlişki Sorunları
- Ergenlik Sorunları
- Cinsel Kimlik Sorunları
- Kariyer sorunları

- Aile Danışmanlığı

- Cinsel Danışmanlık

*Korona Virüsünün Neden Olduğu Kaygı Sorunları

Online görüşme için ihtiyacınız olanlar:

  • Skype yada whatsapp programını indirmeniz gerekmektedir. Bu programı indirdiğiniz bir bilgisayar veya tablet ile kolayca bağlantı kurabilirsiniz
  • Skype yada whatsapp için bir kullanıcı hesabı. (Hesabınız varsa tekrar hesap açmanıza gerek yoktur.)
  • Hızlı bir internet servis sağlayıcı.

Online psikolojik danışmanlık görüşmesini nerede yapabilirsiniz?

Görüşme yapacağınız yer, yalnız olduğunuz ve rahat edebileceğiniz bir yer olmalıdır. Bulunduğunuz yerde şu şartları sağlamanız da online görüşmeleri daha sağlıklı hale getirecektir:

Sessizlik: Odada televizyon, telefonu gibi dikkat dağıtacak elektronik aletlerin kapalı olmasına dikkat edin.

Mahremiyet: Görüşmelerinde konuşmaların başkaları tarafından duyulmaması, dinlenmemesi için gerekli düzenlemeleri yapın. Mümkünse görüşme yapacağınız yerde yalnız olduğunuz bir zaman diliminde randevu alın.

Bölünmeleri önlemek: Görüşme sırasında bulunduğunuz yere gelip giden birilerinin veya sizin görüşmeye ara vermenizi gerektirecek durumların olmaması  için gerekli düzenlemeleri yapın. Seans sırasında cep telefonunuzu kullanmamanızı öneriyoruz.​

Online psikolojik danışmanlık için başvuru:

Sorununuzun online danışmanlığa uygun olup olmadığını belirlemek için ilk olarak sizinle bir ön görüşme yapıyoruz. Bu değerlendirme görüşmesi danışmanlık/terapi süreci hakkında da bir bilgilendirme içeriyor.

Detaylı bilgi için bizi arayınız